KÆMPE SOMMERKAMPAGNE! HELE 30% RABAT på rens og imprægnering af fliser og træ.

Renhed på og
under overfladen

Jørgen Enggaard - Alge-Stop

Vi sidder klar ved telefonen

Mandag-Fredag: 8-16

Vi sidder klar ved telefonen

Mandag-Fredag: 8-16

Erhverv

ER DIN ERHVERVSBYGNING BLEVET TRÆT?

Erhverv Facaderensning Rockwool
Afspil video

PROFESSIONELLE LØSNINGER TIL ERHVERV OG INDUSTRI

erhverv algerens

Hos Alge-Stop erhverv har vi specialiseret os i algebehandlinger af tage samt rensning og imprægnering af facader, fliser og træterrasser for store danske erhvervsvirksomheder.

Hos Alge-Stop erhverv sætter vi en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde og skabe synlige resultater for kunderne.

Bilka
AAB
MT Højgaard
Mcdonalds
Lejerbo
Danfoss
Erhverv Facaderensning Rockwool
Afspil video

Erhvervsansafdeling

Vi kommer gerne forbi din virksomhed og giver et uforpligtende tilbud eller udfører en gratis prøverens. Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til erhverv@alge-stop.dk eller ringe til os på 22100211, så får vi en snak om hvilken løsning, der egner sig bedst til din virksomhed.

Erhvervskunder
+ 0
M2 Renset
+ 0
Medarbejdere
0
Garanti
0 år
”Vi har fået algebehandlinger fra ALGE-STOP på flere adresser i 2019. Vi er begyndt rigtigt at kunne se resultater, og vi er fuldt ud tilfredse med det arbejde de har udført. Professionelt hele vejen! De kan anbefales.”
Morten Rud
Vicevært, TDC Pensionskasse
”God rådgivning, god og professionel udførelse. Flinke og informative medarbejdere som udførte arbejdet. Flisearealerne står som nye og ændres ikke hvis man vælger at vedligeholde med årlig behandling.”
Rasmus Nielsen
Driftleder, Newsec Datea A/S

Vores eksperter klarer det hele

Hos Alge-Stop erhverv har vi landets største kapacitet, og vi kan dermed håndtere selv de mest krævende renseopgaver til erhverv og industri. Vi tilbyder bl.a.:

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Bliv kontaktet og få professionel rådgivning

VORES KUNDER

Vi er super stolte over vores mange erhvervsreferencer. Her ser du et udpluk af vores erhvervskunder

UDDRAG AF VORES MANGE ERHVERVSCASES

Her kan du læse om nogle af de erhvervscases, vi har været ude på gennem tiden.

Newsec Datea A/S

"Efter Alge-Stop havde været på besøg kunne gården igen tages i brug!"

Newsec beskæftiger sig til dagligt med administration af ejendomme og lejligheder. De ved derfor om nogen, at det er vigtigt at give et flot og præsentabelt førstehåndsindtryk. Newsec har et stort flisebelagt gårdområde på 927m2 rundt om deres bygninger i Gentofte. Gårdområdet blev desværre aldrig brugt, da alger og mos havde overtaget.

Newsec kontaktede os, og vi fik hjulpet dem godt fra start og sikkert i mål.

Vi startede ud med en grundig gennemgang af området. Vores professionelle fagfolk rådgav og vejledte Newsec, så de kunne komme i mål med deres egne ønsker. Deres mål var at afrense flisebelægningen, opnå en langtidsholdbar løsning og få det gode førstehåndsindtryk tilbage igen.

Vores erfarne fagfolk vurderede, at den optimale løsning for Newsec ville være vores 3 step behandlingsmetode. Denne behandlingsmetode består af en afrensning, en algebehandling og en imprægnering.

Det er vigtigt for os, at vi forstår vores kunders ønsker, så vi kan levere resultater, der efterlever deres ønsker. Rasmus Nielsen, driftsleder hos Newsec, sagde følgende om forløbet:

”God rådgivning, god og professionel udførelse. Flinke og informative medarbejdere som udførte arbejdet. Flisearealerne står som nye og ændres ikke hvis man vælger at vedligeholde med årlig behandling.” – Rasmus Nielsen, Driftsleder.

Newsec takkede ja tak til vores 3 step behandlingsmetode, hvorefter behandlingen blev sat i gang.

Afrensningen blev udført med vores specialudviklet sæbe. Sæben løsner skidt, smuds og overfladiske alger. Herefter rensede vi flisebelægningen mekanisk. Den mekaniske afrensning får flisebelægningerne til at syne rene.

Algebehandlingen var næste step i processen. Algebehandlingen består af en skum, som bliver sprøjtet på flisebelægningen. Den sørger for at fjerne alle dybtliggende alger.

Imprægneringen består af en væske, som gør belægningens overflade modstandsdygtig over for ny algevækst, slid og frostsprængninger. Imprægneringen gør også behandlingen langtidsholdbar.

For Newsec var det vigtigt, at behandlingen var langtidsholdbar, og at deres flisebelægninger forblev rene og pæne i lang tid. Vi tilbød derfor en årlig vedligeholdelse, så overfladen vil forblive ren og pæn. Dette giver også en 15 års garanti imod flisepest og dybdegående algevækst.

Den grundige gennemgang, den gode dialog og dygtige fagfolk gjorde, at vi kunne efterleve Newsec’s ønske. De 927m2 flisebelægning er i dag rene, modstandsdygtige og langtidsholdbare.

Vi er først helt tilfredse, når vores kunder er glade for resultatet – og det er de hos Newsec.

Rockwool A/S

Det gode førstehåndsindtryk er tilbage efter en grundig facaderens

Vi har i 2019 udført en 3 step behandlingsmetode hos vores erhvervskunde Rockwool i Vamdrup. Vi udførte en afrensning, en algebehandling og en imprægnering på deres 1.864m2 store facade. Rockwool fik 10 års garanti på behandlingen – og de har i dag en ren og flot facade.

Når man nærmer sig Rockwool i Vamdrup vil førstehåndsindtrykket normalt være en ren og hvid facade. Sidste år havde algerne taget fat på Rockwools facade, og den var i stedet blevet mørk og beskidt.

Rockwool kontaktede derfor os, og vi fik taget hånd om den algebefængte facade.

Vi fandt i fællesskab frem til en god og solid fællesnævner – en enighed om behandlingsmetoden samt en realistisk forventning til det færdige resultat.

Den gode dialog ledte os videre til selve udførelsen af behandlingen.

Vi startede med 1. step, som består af en afrensning. Vi anvendte vores specialudviklede sæbe på facaden, som opløste skidt og smuds. Herefter blev overfladen mekanisk renset. Dette fik overfladen til at se ren og pæn ud – vores erfaring fortæller os, at synet kan snyde, hvorfor vi altid udfører en algebehandling (desinficering), for at sikre os, at de dybtliggende alger bliver fjernet.

Vi sprøjtede algebehandlingen på facaden ved Rockwool, og den fjernede de dybtliggende alger, som måtte være tilbage.

Målet var en langtidsholdbar og en kvalitetssikret løsning, hvorfor vi afsluttede vores behandling hos Rockwool med en imprægnering.

Efter vores 3 step behandlingsmetode fik Rockwool en facade

  • som var modstandsdygtig over for ny algevækst.
  • hvor risikoen for frostsprængninger var minimale.
  • der er nem at vedligeholde
 

Opgaven hos Rockwool blev udført, i overensstemmelse med Rockwools sikkerhedsinstrukser, af tre kompetente medarbejdere fra Alge-Stop.

I dag, i morgen og om 10 år vil facaden stå pæn og ren hos Rockwool i Vamdrup. Vi er glade for, at de valgte os – og at de er tilfredse med resultatet.

TDC Pensionskasse

Algebehandling af tage, facader og flisebelægninger hos TDC Pensionskasse

TDC Pensionskasse er en firmapensionskasse, som har flere forskellige ejendomme rundt omkring i landet. Da de kontaktede os, var alger og mos langsomt ved at overtage deres tage, facader og flisebelægninger på deres ejendomme. De oprindelige farver forsvandt langsomt, og de grønne nuancer tog over.

TDC Pensionskasse kontaktede Alge-Stop med ønsket om at få professionel rådgivning omkring bekæmpelse af alger og mos, hvilket vi selvfølgelig var behjælpelige med. Vi fik aftalt tid og sted, så vi kunne komme i gang med rådgivning og besigtigelse af deres forskellige ejendomme. Vi gennemgik ejendommene sammen, og de fik udtrykt, hvad de ønskede at opnå.

Vores dygtige fagfolk vurderede, at den bedste løsning for TDC Pensionskasse var vores algebehandling (desinficering).

Vi havde herefter en god dialog omkring behandlingen og den dertilhørende virkningsgaranti. Virkningsgarantien gav TDC Pensionskasse en tryghed. Det var nogle store arealer, de skulle have renset, hvorfor det var forståeligt, at garantien gav en tryghedsfornemmelse.

”Vi har fået algebehandlinger fra ALGE-STOP på flere adresser i 2019. Vi er begyndt rigtigt at kunne se resultater, og vi er fuldt ud tilfredse med det arbejde de har udført. Professionelt hele vejen! De kan anbefales.” – Morten Rud, Vicevært, TDC Pensionskasse

Algebehandlingen er vores hurtige, nemme og effektive løsning. Vi forsikrer, at den fjerner algevæksten og de grønne nuancer. Algebehandlingen består af en skum, som bliver sprøjtet på overfladen. Skummen fjerner algevækst og de grønne nuancer.

Løbende under behandlingen fik TDC Pensionskasse et indblik i, hvad vores algebehandling kunne udrette. De er en virksomhed med mange besøgende, hvorfor det er vigtigt at kunne give et godt førstehåndsindtryk. De besluttede sig derfor for, at deres flisebelægning også skulle algebehandles. Det gav samlede set et præsentabelt helhedsindtryk hos deres besøgende.

TDC Pensionskasse opnår en optimal levetid for deres ejendomme, når de løbende vedligeholder og behandler deres tage, facader og flisebelægninger.

Der var mange faktorer, som vi i denne case skulle være opmærksomme på, da mange af deres ejendommene, var placeret i byområder med tæt bebyggede etageejendomme. 

Koordinering kom på plads, og vi fik styr på tilladelser til brug af offentlig vej, lastbillift og videregivelse af information til beboere. Alle brikkerne faldt på plads takket være gode dialoger, dygtige fagfolk og behjælpelige medarbejdere hos TDC Pensionskasse.

Tak til TDC Pensionskasse for et godt samarbejde!

TDC-Pensionskasse-logo

VI ALGEBEHANDLER, RENSER OG IMPRÆGNERER:

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

VI STØTTER

Hos Alge-Stop sætter vi en dyd i at hjælpe og gøre en forskel, hvor der er behov.

Få et uforpligtende tilbud!