KÆMPE FORÅRSKAMPAGNE! HELE 25% RABAT på rens og imprægnering af fliser og træ.

Renhed på og
under overfladen

Jørgen Enggaard - Alge-Stop

Vi sidder klar ved telefonen

Mandag-Fredag: 8-16

Vi sidder klar ved telefonen

Mandag-Fredag: 8-16

Rens og imprægnering af fliser

TRÆT AF FLISEPEST OG ALGER?

Afspil video

Landsdækkende service
& ingen kørselstillæg

miljørigtige behandlinger

KOMPROMISLØS SERVICE OG KVALITET

brancheførende i mere end 15 år

Lidt mere end ”bare” rene fliser

Går du også med ønsket om, at dine fliser bliver pæne og rene igen?

Fliserens

Fliserensning kan hurtigt blive en stressfaktor og virke som en uoverskuelig opgave, når man selv står med det. Det laver vi om på. Når Alge-Stop har aflagt et besøg, kommer du hjem til pæne og rene fliser hver dag – og så er smilet tilbage igen.

Bestil inden 1. juni og få 25% Forårsrabat!

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Bliv kontaktet og få professionel rådgivning

FÅ DINE FLISER RENSET ALGEBEHANDLET  IMPRÆGNERET

Få en terrasse, indkørsel eller gårdhave, der ser lige så flot og præsentabel ud, som da den var ny.

15 års garanti fliserens

FORÅRSKAMPAGNE – SPAR HELE 25% PÅ RENSNING AF DINE FLISER FREM TIL 1. juni

Se processen fra start til slut

Basis pakken

​Opstartspakke: De første 50 m² koster 3.995 kr. inkl. moms. Ekstra m² herudover tilbyder vi til 55 kr. / m².

  • Vi udfører miljøvenlig, mekanisk fliserens med vand, som renser skånsomt og dybdegående.
  • Vi fjerner ukrudt og mos mellem fliserne, mens vi renser.
  • Vi sikrer en effektiv kvalitetskontrol med billeddokumentation.
Fra:
3.995,-
(Dæ𝘬𝘬𝘦𝘳 op til 50𝘮²)
Bestil her

Plus pakken

Opstartspakke: De første 50 m² koster 5.995 kr. inkl. moms. Ekstra m² herudover tilbyder vi til 75 kr. / m².

  • Vi giver dig alt som indgår i Basis pakken.
  • Vi forsegler dine fliser med vores egenudviklet specialimprægnering.
  • Vi afvasker dine vinduer ved flisearealet.
Fra:
5.995,-
(Dæ𝘬𝘬𝘦𝘳 op til 50𝘮²)
Bestil her
ANBEFALES

Premium pakken

Opstartspakke: De første 50 m² koster 6.745 kr. inkl. moms. Ekstra m² herudover tilbyder vi til 95 kr. / m².

  • Vi giver dig alt som indgår i Plus pakken.
  • Rydning/klargøring til rens af areal.*
  • Levering OG fejning fugesand.
*Maksimalt svarende til 15 min. arbejde for én mand. Bemærk tunge borde og større krukker mv. kan af fysiske og arbejdsmiljømæssige årsager ikke flyttes af én mand.
Fra:
6.745,-
(Dæ𝘬𝘬𝘦𝘳 op til 50𝘮²)
Bestil her

Alle priser er inkl. moms og ekskl. miljøtillæg på 99 kr.

Den holdbare, kvalitetssikre og egenudviklede løsning

Vores knowhow og vores mange års erfaring gør, at vi leverer kvalitetssikre resultater, hvorfor vi stiller 15 års garanti på alle vores behandlinger.

Fliserenser

Vi startede på markedet i 2007, og vi har siden da udviklet os i takt med, at erfaringen er blevet større og større. I dag er vi markedsledere på markedet inden for mekanisk rensning og imprægnering af fliser.

Vi har den nødvendige knowhow omkring fliserensning og imprægnering, og det kommer til syne i vores behandlinger. Så med Alge-Stop ombord er du sikret et godt resultat.

fliserensning før

Træk i slideren, og se hvor fine vi kan gøre fliserne.

Se resultaterne af vores fliserensing

fliserensning før fliserensning efter
fliserensning før
Fliserens før Fliserens efter

Klik her for flere før og efter billeder

Vi efterlader altid området pænt og rent

Snavs og skidt kan hurtigt få områderne under en rensning til at se beskidte ud. Vi sørger selvfølgelig altid for at rydde op efter os selv, inden vi forlader området.

​En mekanisk fliserensning og en imprægnering kan godt resultere i spredninger af snavs og skidt undervejs. Det skal du ikke bekymre dig om under fliserensningen. Vi er bevidste omkring, hvor meget snavs, flisepest eller smuds der kan gemme sig imellem fliserne – og vi er forberedte. Du kan læne dig tilbage og nyde, at fliserensningen får dine pæne fliser tilbage igen – og at vi rydder alt op igen, inden vi kører. Dine fliser vil være ligeså rene som nye, næste gang du træder udenfor.

Vores 3 step miljørigtige behandlingsmetode

Herunder kan du læse mere om vores procedure. Vi starter med en opmåling samt en vurdering af dine fliser efterfulgt af en 3 step behandlingsmetode.

Opmåling og vurdering af dine fliser

Når du har taget beslutningen om, at dine fliser skal renses, sender vi en af vores dygtige og kompetente medarbejdere ud. Arealet bliver opmålt, og fliserne bliver tilset. Herefter vurderer vi, hvordan behandlingen skal foregå, så vi opnår det bedst mulige resultat, der samtidig efterlever dine ønsker. Når det er på plads, aftaler vi, hvornår vi skal starte rensningen af dine fliser.

fliserens prøve
Fliserens

1.

Rensning med specialudviklet sæbe og højtryksrens

Første step i fliserensningen består af en afrensning. Det er vigtigt, at dine fliser bliver behandlet skånsomt, da du ellers risikerer at beskadige overfladen. Såfremt overfladen bliver beskadiget, vil fliserne blive mere modtagelige over for snavs, alger og flisepest. Vi anvender derfor vores specialudviklede sæbe, der renser fliserne skånsomt.

2.

Algebehandling af fliserne / Skumbehandling

Når alt overflødigt smuds og snavs er fjernet fra dine fliser, går vi videre med en dybdegående behandling. Den dybdegående behandling består af en algebehandling / skumbehandling. Algebehandlingen renser dine fliser i dybden. Det vil sige, at den sørger for, at alle dybdegående alger bliver fjernet. Såfremt der skulle være algerester tilbage fra step 1, fjerner denne dybdegående algebehandling resterne.

algebehandling af fliser
Imprægnering af fliser

3.

Imprægnering og kvalitetssikring

Når fliserne er renset, er de klar til at blive imprægneret. De danske vejrforhold byder på både kulde og varme, hvorfor det er vigtigt at imprægnere dine fliser, så overfladen bliver modstandsdygtig. Når vi imprægnerer dine fliser, trænger imprægneringen ned i fliserne. Imprægneringen gør, at dine fliser kan klare alt slags vejr. Vandet trænger ikke ned i fliserne, så frostsprængninger hen over vinteren vil ikke længere være et problem. Vedligeholder du dine fliser en gang årligt, giver vi 15 års garanti på vores rens og imprægnering af fliser.
Alge-Stop Jason
Afspil video

Forudsætninger for fliserens

Det er vigtigt at være bevidst omkring de danske vejrforhold, da de kan påvirke udfaldet af selve behandlingen

Hos Alge-Stop har vi valgt primært at udføre fliserens og vores 3 step behandling fra marts til september. Det skyldes, at de danske vejrforhold kan være skiftende i de resterende måneder, hvor vi kan ramme nulpunktet. For at opnå det optimale og det langtidsholdbare resultat kræver det, at vejrforholdene er med os, så behandlingen kan trænge ind i fliserne. Om du vælger at få renset dine fliser i marts måned, så din terrasse eller indkørsel er klar til sommersolen eller i september måned, hvor fliserne skal stå vinteren over, gør inden forskel. Vores behandling er kvalitetssikret, og den gør fliserne modstandsdygtige over for både sol og sne.

Vi stiller 15 års garanti på vores fliserens. Så uafhængig af hvornår du får behandlingen udført, vil dine fliser fremstå pæne og rene i lang tid efter fliserensningen.

Vi arbejder selvfølgelig året rundt, og du er altid velkommen til at kontakte os, så kommer vi med et uforpligtende tilbud.

Se her hvor fine dine fliser kan blive

Kunder du kender

Vi har igennem årene udført vores behandlinger for en lang række kunder i alle størrelsesordninger. Vi værdsætter relationerne til vores kunder, da det vigtigste for os er, at de er glade for resultatet.

Alge-Stop har siden 2007 tilegnet sig mere og mere erfaring, og vores 3 step behandlingsmetode har i takt med vores stigende erfaring også udviklet sig. Vi sørger altid for, at vi giver vores kunder den bedst mulige service, hvilket også har også resulteret i, at vores kunder jævnligt kommer tilbage, når der er en ny facade, der skal ordnes.

Vi har udført fliserens og imprægnering for bl.a. Lego, Bilka, Bauhaus, Danfoss, Arla, Arbejdernes Landsbank og Mcdonalds – måske du kender nogen af dem?

Landsdækkende service Alge-Stop

VI ALGEBEHANDLER, RENSER OG IMPRÆGNERER:

VI STØTTER

Hos Alge-Stop sætter vi en dyd i at hjælpe og gøre en forskel, hvor der er behov.

REFERENCER

Her ser du et lille udpluk af vores mange erhvervskunder.

Få et uforpligtende tilbud!