KÆMPE SOMMERKAMPAGNE! HELE 30% RABAT på rens og imprægnering af fliser og træ.

Renhed på og
under overfladen

Jørgen Enggaard - Alge-Stop

Vi sidder klar ved telefonen

Mandag-Fredag: 8-16

Vi sidder klar ved telefonen

Mandag-Fredag: 8-16

Tagrens erhverv

Trænger taget til et Skønhedsløft?

Erhverv Facaderensning Rockwool
Afspil video

Landsdækkende service
& ingen kørselstillæg

miljørigtige behandlinger

KOMPROMISLØS SERVICE OG KVALITET

brancheførende i mere end 14 år

Tagrens erhverv - Når helhedsindtrykket skal opgraderes

Vi sørger for, at dit tag er flot og rens.

Tagrens
erhverv facaderensning

Når dine kunder ankommer til din virksomhed, er taget ofte noget af det første, de ser. Er taget på din virksomhed sat til med grønne alger og andet begroning og snavs, kan det hurtigt komme til at se slidt ud - og hvem ønsker at blive husket for et alge-grønt og slidt tag? Lad os rense dit tag, så helhedsindtrykket bliver optimeret – og dine medarbejdere møder ind til et rent og pænt tag hver morgen.

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Bliv kontaktet og få professionel rådgivning

tagrens erhverv giver din virksomhed:

facaderens erhverv 10 års garanti

En tagrens er en tagrens!

MEN...vi formår dog lige at gå det ekstra skridt

Der er en lang række faktorer, som du skal være bevidste omkring, når du skal udføre en tagrens. Vores medarbejdere bliver oplært i dem alle. De kan altid, ud fra et fagligt perspektiv, vurdere, hvilken behandlingsform der egner sig bedst til taget på din virksomhed. Vi går altså lige et ekstra skridt for vores kunder. Vi kundetilpasser vores løsninger og sørger for, at vores medarbejdere altid er opdateret, så de kan hjælpe dig og vores andre kunder med de ubesvarede spørgsmål. Vi sørger også altid for at forventningsafstemme inden arbejdet går i gang. Vi fortæller, hvad vi kan udrette med en tagrens erhverv – med realistiske briller på, hvorefter vi aftaler, hvornår vi skal starte behandlingen.

Den grønne…

den holdbare, den effektive og den grundige løsning

erhverv facaderensning

Vi har specialiseret os i tagrens. Vi har gennemtestet diverse behandlingsmetoder, hvor vi er endt med to forskellige behandlingsmetoder, som vi i dag tilbyder. Du kan læse mere om behandlingsformerne herunder. Målet med gennemtestningen var at kunne tilbyde virksomhederne en miljørigtig løsning, der dækker deres behov.

rens vand i å

Se den store forvandling

Træk i slideren, og se hvor flot vi kan gøre taget.

rensning af tag før rensning af tag efter
alge og mosbehandling før alge og mosbehandling efter
algebehandling før algebehandling efter
tagrens erhverv efter

Vi tilbyder to forskellige former for tagrens til erhverv

Hos Alge-Stop tilbyder vi en-til-en rådgivning, så du finder frem til den løsning, der dækker alle dine behov.

Rens og imprægnering med 10 års garanti

rensning af tag før

Træk i slideren og se hvor flot vi kan gøre taget.

Trænger taget til en dybdegående og langtidsholdbar behandling, så er vores rens og imprægnering den rigtige løsning. Løsningen består af 3 step. Vi tilpasser hvert enkelt step specifikt til din virksomhed.

Denne facaderens består af:

Step 1 – Mekanisk rensning med specialudviklet sæbe

Forinden dette første step udføres, gennemgår og vurderer vi taget på din virksomhed. Det gør vi for at sikre, at den skånsomme mekaniske rensning, som bliver udført med en specialudviklet sæbe, ikke skader eller ødelægger overfladen, men derimod renser taget.

Step 2 – Algebehandling (Desinficering)

Algebehandlingen er en dybdegående behandling. Den går ind og fjerner alger, snavs og smuds fra taget. Når vi udfører algebehandlingen, skummer vi taget ind i Neutralon, som går ind og dræber dybtliggende alger og mos. Herefter sørger vi altid for at tjekke, at alle alger og mos er fjernet. Går man videre til næste skridt og imprægnerer overfladen, før den er helt ren, vil alger, skidt og snavs samles under imprægneringen, og imprægneringen vil ikke have samme holdbarhed.

Step 3 – Imprægnering af taget

Det sidste step er imprægneringen. Den trænger ind i overfladen, og gør taget modstandsdygtigt over for alger, mos og snavs – samt over for de meget skiftende vejrforhold vi har i Danmark. Vi anbefaler ofte, at man imprægnerer taget, da vedligeholdelsen bliver nem, og resultatet bliver langtidsholdbart. Det er derfor en engangsproces, som din virksomhed skal igennem, hvorefter taget vil forblive pænt og rent længe efter.

Fordele ved rens og imprægnering

Alge- og mosbehandling med virkningsgaranti

Er din virksomheds tag så småt begyndt at blive grønt, så kan en alge- og mosbehandling stoppe udviklingen og fjerne den grønne farve. Taget vil igen få sin oprindelige farve.

Denne behandling består af en algebehandling. Algebehandlingen bliver udført med Neutralon, som er et miljørigtigt produkt. Vi sørger altid for, at vores behandlinger ikke skader miljøet. Algebehandlingen trænger ind i overfladen og dræber alger og mos, så den grønne farve forsvinder helt fra overfladen.

Fordele ved alge- og mosbehandling (desinficering)

Skal taget på din virksomhed renses?

Så tilbyder Rasmus en en-til-en rådgivning, hvor I i fællesskab finder den rigtige løsning for din virksomhed

Skal taget på din virksomhed renses?

Så tilbyder vores erhvervsafdeling en en-til-en rådgivning hvor I, i fællesskab finder den rigtige løsning til din virksomhed.

Nikolaj Larsen er erhvervsansvarlig, og det er ham, som rådgiver og vejleder de virksomheder, der skal have renset og imprægneret eller alge- og mosbehandlet deres tag. Ring eller skriv, så gør Nikolaj sit ypperste for at vejlede dig mod den optimale løsning. Han kan kontaktes direkte på telefon: 22100211 eller via mail på: erhverv@alge-stop.dk

Måske du kender nogle af vores kunder?

Bilka
AAB
MT Højgaard
Mcdonalds
Lejerbo
Danfoss

Måske du kender nogle af vores tidligere og nuværende kunder?

Bilka
AAB
MT Højgaard
Mcdonalds
Lejerbo
Danfoss

Se RESULTATERNE AF VORES TAGRENS til erhverv

VI ALGEBEHANDLER, RENSER OG IMPRÆGNERER:

VI STØTTER

Hos Alge-Stop sætter vi en dyd i at hjælpe og gøre en forskel, hvor der er behov.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

REFERENCER

Her ser du et lille udpluk af vores mange erhvervskunder.

Få et uforpligtende tilbud!