KÆMPE SOMMERKAMPAGNE! HELE 30% RABAT på rens og imprægnering af fliser og træ.

Renhed på og
under overfladen

Jørgen Enggaard - Alge-Stop

Vi sidder klar ved telefonen

Mandag-Fredag: 8-16

Vi sidder klar ved telefonen

Mandag-Fredag: 8-16

Fliserensning med egenudviklet special imprægnering

rensning af fliser før rensning af fliser efter

Træk i slideren og se forskellen

Få et uforpligtende tilbud!


Landsdækkende service
& ingen kørselstillæg

miljørigtige behandlinger

KOMPROMISLØS SERVICE OG KVALITET

brancheførende i mere end 15 år

SOMMERKAMPAGNE – SPAR HELE 30% PÅ RENSNING AF DINE FLISER FREM TIL D. 1. juli

Se processen fra start til slut

Basis pakken

​Opstartspakke: De første 50 m² koster 3.995 kr. inkl. moms. Ekstra m² herudover tilbyder vi til 55 kr. / m².

 • Vi udfører miljøvenlig, mekanisk fliserens med vand, som renser skånsomt og dybdegående.
 • Vi fjerner ukrudt og mos mellem fliserne, mens vi renser.
 • Vi sikrer en effektiv kvalitetskontrol med billeddokumentation.
Fra:
3.995,-
(Dæ𝘬𝘬𝘦𝘳 op til 50𝘮²)
Bestil her

Plus pakken

Opstartspakke: De første 50 m² koster 5.995 kr. inkl. moms. Ekstra m² herudover tilbyder vi til 75 kr. / m².

 • Vi giver dig alt som indgår i Basis pakken.
 • Vi forsegler dine fliser med vores egenudviklet specialimprægnering.
 • Vi afvasker dine vinduer ved flisearealet.
Fra:
5.995,-
(Dæ𝘬𝘬𝘦𝘳 op til 50𝘮²)
Bestil her
ANBEFALES

Premium pakken

Opstartspakke: De første 50 m² koster 6.745 kr. inkl. moms. Ekstra m² herudover tilbyder vi til 95 kr. / m².

 • Vi giver dig alt som indgår i Plus pakken.
 • Rydning/klargøring til rens af areal.*
 • Levering OG fejning fugesand.
*Maksimalt svarende til 15 min. arbejde for én mand. Bemærk tunge borde og større krukker mv. kan af fysiske og arbejdsmiljømæssige årsager ikke flyttes af én mand.
Fra:
6.745,-
(Dæ𝘬𝘬𝘦𝘳 op til 50𝘮²)
Bestil her

Alle priser er inkl. moms og ekskl. miljøtillæg på 99 kr.

Alge-Stop mand servicefradrag

Husk servicefradraget på din regning!

Når du får udført en rensning eller et vedligehold af Alge-Stop, får du mulighed for at få servicefradrag. Servicefradraget tilhører kategorien ”Serviceydelser som giver fradrag.” Denne kategori giver dig et fradrag på op til 6.600 kr. pr. person.

På din faktura fra Alge-Stop vil du altid nemt og hurtigt kunne se, hvor stor en del af faktureringsbeløbet, der er arbejdsløn.

Du kan læse mere om servicefradrag på SKAT’s hjemmeside.

Sådan kommer du i gang...

Processen fra du kontakter os til du kan nyde en skinnende ren terrasse.

Ofte stillede spørgsmål

Processen fra du kontakter os til du igen kan nyde din terrasse.

Hos Alge-Stop forsøger vi altid at lave den mest korrekte opmåling ud fra de midler, vi har til rådighed. Ved tilbudsgivning måler vi op på krak og med skråfoto. Denne form for opmåling kan desværre komme med få udfordringer, da der ikke kan tages 100% forbehold for gamle satellitfoto, havegange der ikke kan ses grundet skygger osv. Vi måler derfor også op med laser når opgaven udføres, og der kan derfor forekomme en mindre difference i forhold til det først anslået tilbud.

Når vi hos Alge-Stop skal udføre vores 3 steps flisebehandling, bliver det udført på 2 besøg. Nedenfor har du mulighed for at læse om, hvilke steps vi udfører hvornår.

1 Besøg:

 1. Step – Fliserensning:

Det første step i vores behandling er vores mekaniske rensning. Denne bliver udført med vores specialudviklet sæbe, som skånsomt renser overfalden af dine fliser, hvorefter alt flisepest, mos og uønsket algevækst forsvinder fra dine fliser.

 1. Step – Dybdegående algebehandling af fliser:

Efter vi har renset overfladen af dine fliser helt rene, desinficerer vi fliserne. Denne del af behandlingen er den dybdegående rensning. Denne behandling sørger for, at de dybdegående alger og sporer bliver fjernet, og efterlader fliserne rene i dybden.

2. Besøg:

 1. Step – Kvalitetskontrol og imprægnering af fliserne:

Når fliserne er tørre, og vi igen er i dit område, kommer vi og udfører den afsluttende del af behandlingen, som er imprægneringen. Dette udføres kun når det er vindstille og tørt vejr. Inden vi udfører vores imprægnering, kontrollerer vores erfarne medarbejdere, at afrensningen er udført korrekt og der ikke er glemt noget. Imprægneringen har til formål at gøre dine fliser modstandsdygtige over for vind og vejr.

Som noget nyt tilbyder vi vores flisebehandling med 2 forskellige løsninger.

Løsning 1 – Premium produkt – 20 års garanti

 • Svanemærket sæbe
 • Miljøgodkendt og hurtigere biologisk nedbrydelig desinficering
 • 20 års holdbar imprægnering, som er egenudviklet og testet siden 2007

Løsning 2 – Standard produkt (NYT – Nu med prisgaranti): 15 års garanti

 • Almindelig sæbe
 • Almindelig desinficering
 • 15 års holdbar imprægnering

Hos Alge-Stop sigter vi efter at gøre vores kunders oplevelse nem og overskuelig. Derfor vil vi på forhånd give dig besked om, hvornår du kan forvente en af vores kompetente kollegaers ankomst. Da vores opgaver har varierende varighed, kan vi ikke give jer et specifikt tidspunkt. Hvis det er vigtigt for dig af være hjemme under udførslen, kan du dog ringe ind til os på tlf. 22 10 02 11, så kan vi prøve at estimere et ca. tidspunkt for hvornår vi forventer at være på din adresse. Vi arbejder som udgangspunkt fra 07.00 til solen går ned. Tidsrummene varierer derfor efter hvornår solen går ned.

Når vores kollega er på vej ud til dig, vil han kort inden ankomst give dig et kald eller skrive en sms med forventet ankomst tidspunkt.

Vores garanti gælder mod flisepest og sorte dybdegående alger. Da vi står ved vores kvalitetssikre arbejde og kun har kompetente fagfolk ansat til at udføre behandlingen.

For at kunne garantere, at dine fliser holder sig flotte og modstandsdygtige overfor flisepest og dybdegående algevækst, tilbyder vi en årlig vedligeholdelsesaftale. Det årlige vedligehold udføres i løbet af foråret, og fjerner den grønne algevækst på overfalden, så dine fliser igen er klar til at gå sommeren i møde.

Ønsker du ikke et årligt vedligehold skal du aktivt framelde denne service på: info@alge-stop.dkVed frameldelse af det årlige vedligehold, vil garantien bortfalde.

Denne behandling består af en kraftig desinficering. Ved denne udførsel flytter/tipper vi alle krukker, møbler etc. Det er ikke et problem, hvis der ligger blade fra efteråret. Vi sørger for, at alle arealer bliver behandlet – skulle dette ikke være tilfældet, så laver vi det om uden beregning. Vi starter på de årlige vedligehold, når dagsfrosten er ovre. Desuden kræver behandlingen tørt og vindstille vejr max 8 m/s.

For at opnå et godt og langtidsholdbart resultat, er der en række faktorer, man skal være opmærksomme på.

Det må ikke være frostgrader og belægningen skal være tør, inden imprægneringen kan udføres. Vi anbefaler derfor, at fliserensningen bliver udført mellem marts og september – som udgangspunkt. Vores behandlinger er langtidsholdbare, så selvom du får udført vores behandling i september, sikrer det årlige vedligehold, at dine fliser er klar til den første sommersol, når vi kommer på den anden side af vinteren. Så kan havemøblerne stilles frem på terrassen, uden at du skal bekymre dig om mos og alger.

For at vi kan udføre opgaven bedst muligt for dig, er der nogen ting du skal gøre for os, inden vi kommer:

 1. Vi skal have adgang til vand – Dette kan både være en adgang indefra eller udefra. Skal vi tilkoble vores medbragte vand indefra, skal du være hjemme til at lukke os ind, eller ligge en nøgle på et aftalt sted, så vi kan lukke os selv ind til jeres vandforsyning.
 1. Give os adgang til fliserne, som skal renses.
 2. Sørge for mulighed for parkering tæt på fliseområdet og vandforsyningen.
 3. Rydde området der skal behandles for krukker, havemøbler osv. så vi sikrer os at de ikke bliver beskadiget.

 

Har du udfordringer med at opfylde nogen af kravene? Så ring til vores kundeservice, så kan vi se om vi kan arbejde udenom problemet.

Da vi renser jeres fliser med et kontrolleret men højt tryk, er det praktisk talt umuligt at der ikke vil flyve skidt rundt. Vi anbefaler derfor altid at du har booket en tid ved en vinduespudser efter vores behandling, så jeres udendørsareal står perfekt på alle måder. Bor du på Fyn, i trekantsområdet, Billund eller Grindsted samarbejder vi med vinduespudserne fra All-Clear, som kan komme og sørge for vinduespudsningen efter endt behandling. Ønsker du at købe det med oveni, så gør os endelig opmærksomme på dette ved bestilling.

Her gives ligeledes 15 eller 20 års garanti, alt efter den valgte løsning.

Premium produkter – 20 års garanti

 • 20 års holdbar imprægnering, som er egenudviklet og testet siden 2007.

 

Standard produkter – (NYT – Nu med prisgaranti): 15 års garanti

 • 15 års holdbar imprægnering – branchens standardprodukt.

 

I prisen får du følgende:

Imprægnering af dine nye fliser med 15 eller 20 års garanti mod flisepest og sorte dybdegående algevækst. Vores imprægnering trænger ind i overfladen af dine nye fliser, så åndbarheden bevares. Derudover bliver dine fliser modstandsdygtige overfor flisepest, smuds, snavs og skidt.

For at kunne garantere, at dine fliser holder sig flotte og modstandsdygtige overfor flisepest og sort dybdegående algevækst, tilbyder vi en årlig vedligeholdelsesaftale. Det årlige vedligehold udføres i løbet af foråret, og fjerner den grønne algevækst på overfladen, så dine fliser igen er klar til at gå sommeren i møde.

Ved frameldelse af det årlige vedligehold, vil garantien bortfalde.

Vi imprægnerer kun når det er vindstille og tørvejr.

For at vi kan imprægnere dine fliser bedst muligt for dig, er der nogen ting du skal gøre for os, inden vi kommer:

 1. Give os adgang til fliserne, som skal imprægneres.
 2. Sørge for mulighed for parkering tæt på fliseområdet.
 3. Rydde området der skal behandles for krukker, havemøbler osv. så vi sikrer os at de ikke bliver beskadiget. Ender produktet med at komme på jeres møbler, er det meget besværligt at få af. Det er derfor jeres ansvar at få møblerne langt nok væk, da Alge-Stop intet ansvar tager for beskadigede udendørs møbler, krukker m.m.
 4. Har i puttet fugesand i fliserne inden vi skal ud at imprægnere, så er det MEGET vigtigt at I har fejet alt fugesand væk fra overfladen. Vi anbefaler på det kraftigste at vente med at putte fugesand i til efter vores behandling. På den måde sikrer vi os at du får det bedste resultat.

Se her hvor fine dine fliser kan blive

Træk i sliderene og se forskellen

fliserensning før
Fliserens før Fliserens efter

Træk i sliderene og se forskellen

Se et udpluk af vores mange anmeldelser her

Hilda Heick

Trustpilot d. 19/7/2019

Alge-Stop ApS har behandlet vores fliser, og det hjælper virkelig. Vi har intet ukrudt eller alge på vores terrasse og plantemure.

Sanne og Poul-Erik Nielsen

Trustpilot d. 6/5/2019

Glade og tilfredse kunder gennem 10 år
Vi har været tilfredse kunder hos Alge-Stop de sidste 10 år. Vi har et meget stort fliseareal rundt om huset, og da fliserne var blevet grimme kontaktede vi Alge-Stop. Jørgen Enggaard, ejer og direktør for firmaet kom og lavede en prøve. Al flisepest, alger og mos forsvandt omgående, og fliserne fremstod som nye. Vi fik hele arealet renset og imprægneret. Efterfølgende har vi hvert år abonneret på vedligeholdelse, så vores fliser altid fremstår pæne og rene. Vi har stor ros til alle medarbejdere, som er omhyggelige og kompetente, og også til personalet på kontoret, som altid er venlige og imødekommende. Vi kan kun anbefale Alge-Stop, her får man kvalitet og en super god service.

Jonny Larsen

Trustpilot d. 23/9/2020

De bedste og mest omhyggelige algebehandlere vi har prøvet.
Fik algebehandlet tag af Alge-Stop i går. Vi have valgt A-S ud fra deres score på Trustpilot. Vi havde dårlig erfaring med flere andre udbydere af algebehandling, så vi ville sikre os, at det blev udført ordentligt. De er ikke de billigste, men det er det bedste, vi har oplevet. Kom sidst på dagen, efter SMS advisering. Medarbejderen havde tæpper med til at dække de planter, der kunne stå i skudlinien. Arbejdet blev omhyggeligt udført. Der var ikke en eneste dråbe på vinduer eller på fliserne. Meget venlig medarbejder. Vi er meget tilfredse.

Birgit Fischer

Trustpilot d. 29/3/2021

Har lige haft besøg af Thomas. Han lavede et flot stykke arbejde. Vi er lige så godt tilfredse med det vi har fået lavet, som det arbejde i udførte gennem mange år på vores tidligere adresse.
Mv hilsen
Birgit Fischer

Kristian Knutzen

Trustpilot 23/3/2021

God service
Søndag den 21.3.2021 kom Alge-Stop og foretog den årlige vedligeholdelse af vores nu snart 30 år gamle fliser ca. 200 m2. Det har de nu gjort i 14 år til vores store tilfredshed. I år var det Jonas, der kom. Terrasser m.m. fremstår igen som nylagte. Tak for god service og godt arbejde. Kan varmt anbefales.

Lasson

Trustpilot 7/4/2020

Godt arbejde
Har netop haft besøg af Alge-Stop til den årlige vedligeholdelse af fliser og træterrasser. Alge-Stop mødte op til den aftalte tid, og gik straks i gang med arbejdet. Meget venligt og serviceminded personale, der var meget omhyggelige og tog sig den tid der var nødvendig for at levere et godt og professionelt stykke arbejde. Vi glæder os dagligt over vores flotte fliser og træterrasser og kan på det varmeste anbefale Alge-Stop.

Landsdækkende service Alge-Stop

VI ALGEBEHANDLER, RENSER OG IMPRÆGNERER:

Gennem årene har vi haft mere end 30.000 tilfredse faste kunder

Skal du være den næste?

REFERENCER

Her ser du et lille udpluk af vores mange erhvervskunder.

Få et uforpligtende tilbud!