KÆMPE SOMMERKAMPAGNE! HELE 30% RABAT på rens og imprægnering af fliser og træ.

Renhed på og
under overfladen

Jørgen Enggaard - Alge-Stop

Vi sidder klar ved telefonen

Mandag-Fredag: 8-16

Vi sidder klar ved telefonen

Mandag-Fredag: 8-16

GRATIS PRØVERENS

Se effekten på dine egne fliser

Landsdækkende service
& ingen kørselstillæg

miljørigtige behandlinger

KOMPROMISLØS SERVICE OG KVALITET

brancheførende i mere end 15 år

prøverensning på fliser
fliserens prøve

Gratis prøverens på fliser og facader

Vi tilbyder en gratis prøverens forud for rensningen og behandlingen. Du kan både få en gratis prøverens på flise- og træbelægninger og/eller på din facade.

Fliserens

En gratis prøverens fra Alge-Stop giver dig et hurtigt indblik i, hvordan dine fliser, din belægning og/eller din facade kan komme til se ud efter en rensning. Det kan være svært at skulle forestille sig sine beskidte fliser eller sin beskidte facade ren igen.

Hos Alge-Stop tilbyder vi en gratis prøverens, så du kan se før og efter effekten på dine egne fliser eller facade. En gratis prøverens fra Alge-Stop medfører ingen forpligtelser. Du modtager et uforpligtende tilbud efter vores besøg.

Det koster ingenting, og vi tillægger ikke kørselstillæg.

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Bliv kontaktet og få professionel rådgivning

VORES GRATIS PRØVERENS BESTÅR AF:

15 års garanti fliserens

KONTAKT OS​ FOR EN GRATIS PRØVERENS

En prøverens kan give dig et indblik i, hvordan dine fliser kan komme til at se ud. Med en rensning eller en behandling kan du give dine fliser et nyt og længere liv.

Bringer det nysgerrigheden frem? Kunne du tænke dig at se, hvor rene dine belægninger eller facade hurtigt kan komme til se ud igen. Så kontakt os allerede i dag.

Du kan også bestille en gratis prøverens, så kommer vi forbi og viser dig, hvor rene dine fliser eller din facade kan blive med en rensning og en behandling fra Alge-Stop.

Hos Alge-Stop er vi meget fleksible

Vi tilpasser os dine ønsker, hvorfor vi både tilbyder at udføre prøverensningen, når du er hjemme, eller mens du ikke er hjemme.

Fliserenser

Foretrækker du at være på adressen, når vi kommer og udfører prøverensningen, eller vil du helst ikke være hjemme? Det gør ingen forskel for os. Vi er fleksible, og vi gør altid vores bedste for at efterleve dine ønsker.

Såfremt du er hjemme under prøverensningen, kan du stille spørgsmålene der. Er du ikke hjemme, ringer vi til dig efterfølgende, hvor vi besvarer alle dine spørgsmål.

Umiddelbart efter prøverensningen vil du modtage et uforpligtende tilbud, hvorefter er det op til dig, hvorvidt du ønsker, at vi renser resten af fliserne og/eller din facade.

Bestiller du inden 1. Juli, giver vi hele 30% rabat på rensningen.

Gratis prøverensning fliser

Vi tilbyder både gratis prøverens på fliser og facader

Du kan herunder læse mere om, hvad en gratis prøverens består af:

Gratis prøverens på dine Fliser

Vi leverer kvalitetssikrede løsninger, og vi viser dig gerne, hvad vores behandlinger kan udrette, inden vi går i gang. 

Forud for en fliserens tilbyder vi en gratis prøverens. Vores erfarne medarbejdere vurderer, hvilken rensning og/eller behandling der skal til for at opnå et optimalt og langtidsholdbart resultat. 

Alle fliser og belægningssten er forskellige, nogle er næsten nye men fyldt med alger, og andre er ældre og kræver en dybere rens. Der er aldrig to opgaver, der er ens, hvorfor det er vigtigt at få en professionel til at vurdere, hvordan opgaven skal gribes an. Herefter udfører vi prøverensningen, hvilken hurtigt viser, hvor rene og pæne enten fliserne eller belægningsstenene kan blive igen.

Kunne du tænke dig et hurtigt indblik i, hvordan dine fliser eller belægningssten kan komme til at se ud, så bestil en gratis prøverens hos Alge-Stop.

Gratis prøverens på din Facade

facaderens-prøve

Der er mange faktorer, der er vigtige at være bevidste omkring, når en facade skal renses.

Det kræver erfaring og ekspertise, når en facade skal renses. Det er vigtigt at være bevidst omkring fugernes tilstand, da en kraftig højtryksrens hurtigt kan ødelægge fugerne. Det samme gælder ved pudsede mure. De kan være svære at rense, da det løse puds hurtigt kan falde ned eller blive løst. 

Ved begge tilfælde bliver resultatet en ødelagt facade, fremfor en flot og ren facade. Vi sørger altid for at gennemgå facaden sammen med kunden, inden vi går i gang med rensningen. På den måde sikrer vi, at vi opnår et flot og optimalt resultat – og ligeledes at vores kunder bliver tilfredse med resultatet. 

En prøverens giver et hurtigt indblik i, at vi mestrer de kompetencer, der skal til for at få en flot og ren facade tilbage igen.

Se eksempler på hvad en gratis prøverens kan udrette

Landsdækkende service Alge-Stop

VI ALGEBEHANDLER, RENSER OG IMPRÆGNERER:

VI STØTTER

Hos Alge-Stop sætter vi en dyd i at hjælpe og gøre en forskel, hvor der er behov.

REFERENCER

Her ser du et lille udpluk af vores mange erhvervskunder.

Få et uforpligtende tilbud!