KÆMPE FORÅRSKAMPAGNE! HELE 25% RABAT på rens og imprægnering af fliser og træ.

Renhed på og
under overfladen

Jørgen Enggaard - Alge-Stop

Vi sidder klar ved telefonen

Mandag-Fredag: 8-16

Vi sidder klar ved telefonen

Mandag-Fredag: 8-16

Facaderens erhverv

Trænger facaden til en kærlig hånd?

Erhverv Facaderensning Rockwool
Afspil video

Landsdækkende service
& ingen kørselstillæg

miljørigtige behandlinger

KOMPROMISLØS SERVICE OG KVALITET

brancheførende i mere end 14 år

De første få sekunder er de vigtigste

…når det handler om at skabe et godt førstehåndsindtryk hos dine kunder. Skab et godt indtryk med en facaderens.

Facaderens
erhverv facaderensning

Kundebesøg med nye potentielle kunder, gamle relationer eller samarbejdspartnere er garanteret en del af din travle hverdag. Den ugentlige rengøring er på plads, og der er varm kaffe på kanden, når dine kunder kommer på besøg, men facaden på din virksomhed er dog blevet forsømt over en længere periode. Det er et scenario, vi ofte møder hos vores kunder, og det synes vi, at der skal laves om på.

Vi tilbyder en kundetilpasset og langtidsholdbar facaderens, som forbedrer dine kunders førstehåndsindtryk samt den samlede vurdering af din virksomhed.

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Bliv kontaktet og få professionel rådgivning

FÅ DIN FACADE RENSET ALGEBEHANDLET  IMPRÆGNERET

Få en facade, der ser lige så flot og præsentabel ud, som da den var ny.

facaderens erhverv 10 års garanti

Vi giver dig professionel en-til-en rådgivning

Rådgivning og forventningsafstemning er nøglen til en vellykket facaderens.

Kjeld Norup, som er vores erhvervsansvarlige, er en garvet spiller, når det kommer til algebehandlinger. Han har været flere år i Alge-Stop. Det betyder, at han har fulgt udviklingen af de forskellige behandlingsformer igennem tiden, hvorfor hans rådgivning og vejledning altid er vellidt hos vores erhvervskunder. For mange virksomheder er det en stor beslutning, og derfor er god og professionel rådgivning værdsat. Kjeld er derfor altid klar til en uforpligtende snak om de muligheder, vi tilbyder.

Undgå skader ved facaderens

Vores erfarne medarbejdere står klar til dig hjælpe dig med din facaderens, så du undgår eventuelle skader eller komplikationer.

erhverv facaderensning

Vi anbefaler, at du søger professionel hjælp, når du skal have renset din facade. Det skyldes, at du hurtigt kan ødelægge overfladen på din facade.

Kommer du først til at ødelægge facaden, bliver den mere modtagelige over for skidt, snavs og smuds – og den skulle helst blive modstandsdygtigt og ikke modtagelig.

Alge-Stop garanterer kvalitetssikrede resultater, når vi udfører facaderens. Vi har kun professionelle og kompetente medarbejdere, som kender alt til facaderens.

facaderens erhverv før

Træk i slideren, og se hvor flot vi kan gøre facaden.

Vi tilbyder to forskellige former for facaderens til erhverv

Du kan herunder læse mere om, hvad de to former for facadebehandling består af:

Rens og imprægnering med 10 års garanti

facaderens erhverv før facaderens erhverv efter

Træk i slideren, og se hvor flot facaden kan blive.

Rens og imprægnering giver dig 10 års vand- og smudsafvisende garanti. Denne behandlingsform består af en 3 step behandlingsmetode, som tilsammen giver dig et optimalt resultat. Vi vil i de fleste tilfælde anbefale denne form for behandling, da det sidste step, som er en imprægnering, gør din facade utrolig modstandsdygtig over for de danske vejrforhold. Den forhindrer ligeledes fugten i at trænge ind i din facade, så du undgår frostsprængninger om vinteren. Behandlingen er et kvalitetssikkert valg. Vi tilbyder en gratis prøverens, så du kan få et indblik i, hvordan din virksomhedsfacade kan komme til at se ud igen.

Denne facaderens består af:

Step 1 – Rensning med specialudviklet sæbe og højtryksrens

På trods af de store arealer der skal renses, skal det stadig gøres skånsomt. Step 1 renser din facade skånsomt og fjerner alger, snavs og smuds. Målet med en facadebehandling er blandt andet, at din virksomhed bliver pænere udadtil. Gennemgangen af din facade giver os muligheden for at tilpasse behandlingen, så udfaldet efterlever dine forventninger.

Step 2 – Algebehandling (desinficering)

Facadens overflade kan på nuværende tidspunkt syne ren, dog vil de dybdegående alger stadig sidde fast. Vi algebehandler derfor din facade med en skumbehandling, så vi er sikre på, at alle alger, skidt og snavs bliver fjernet. Skumbehandlingen påføres facaden, trænger ind og dræber alle dybtliggende alger. Dette step er yderst vigtigt, da facaden skal være helt ren, inden vi imprægnerer.

Step 3 – Imprægnering af facaden

Imprægneringen er det sidste step. Overfladen skal være helt ren og fri for alger inden imprægnering bliver udført, da alger og snavs ellers kan gemme sig under imprægneringen. Vores kompetente medarbejdere ved præcist, hvordan de skal eftertjekke facaden, så den er klar til imprægneringen. Imprægneringen trænger ind i overfladen, hvilket gør facaden modstandsdygtig og langtidsholdbar. Det skyldes, at vores imprægnering trænger ind i overfladen, hvilket betyder, at den ikke kan slides af. Derudover er det også dette step, der frigiver vores 10 års vand- og smudsafvisende garanti.

Fordele ved rens og imprægnering

Algebehandling med virkningsgaranti

Er din facade angrebet af alger, og møder dine kunder synet af en grøn facade, når de kommer på besøg? Så er vores algebehandling den optimale løsning for dig. Algebehandler du din facade, forsvinder alle algerne, og du får en flot og præsentabel facade. 

Algebehandlingen renser facaden i dybden. Den fjerner alle dybtliggende alger og mos. Alger og mos kan på sigt skade facaden, hvorfor vi altid anbefaler, at du løbende behandler og vedligeholder dine facade. 

Skal din facade også have chancen for en længere levetid? Så er det tid til en algebehandling fra Alge-Stop. 

Der er virkningsgaranti på alle vores algebehandlinger!

Fordele ved algebehandling (desinficering)

Har ovenstående vækket din interesse?

- Og ønsker du at høre mere om, hvor flot og ren din facade kan blive?

Har ovenstående vækket din interesse?

Ønsker du at høre mere om, hvor flot og ren din facade kan blive?

Vores erhvervsrådgiver Kjeld Norup står klar med erfarne råd og kompetente svar. Du er velkommen til at kontakte ham direkte på: 60201059 eller via mail på: kn@alge-stop.dk

Vi har længe udført behandlinger for erhvervskunder.

Vores kundeportefølje har igennem årene bestået af både store og små virksomheder, så uafhængig af størrelsen på din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.

Måske du kender nogle af vores tidligere og nuværende kunder?

Bilka
AAB
MT Højgaard
Mcdonalds
Lejerbo
Danfoss

Måske du kender nogle af vores tidligere og nuværende kunder?

Bilka
AAB
MT Højgaard
Mcdonalds
Lejerbo
Danfoss

Se resultaterne af vores facaderens til erhverv

VI ALGEBEHANDLER, RENSER OG IMPRÆGNERER:

VI STØTTER

Hos Alge-Stop sætter vi en dyd i at hjælpe og gøre en forskel, hvor der er behov.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

REFERENCER

Her ser du et lille udpluk af vores mange erhvervskunder.

Få et uforpligtende tilbud!