KÆMPE SOMMERKAMPAGNE! HELE 30% RABAT på rens og imprægnering af fliser og træ.

Renhed på og
under overfladen

Jørgen Enggaard - Alge-Stop

Vi sidder klar ved telefonen

Mandag-Fredag: 8-16

Vi sidder klar ved telefonen

Mandag-Fredag: 8-16

Algebehandling

Algebehandling af tage og facader

Landsdækkende service
& ingen kørselstillæg

miljørigtige behandlinger

KOMPROMISLØS SERVICE OG KVALITET

brancheførende i mere end 15 år

Algebehandling af tage og facader

Vi algebehandler tage og facader med miljørigtige produkter.

Tagrens
Facaderens

Alge-Stop er en veletableret virksomhed, som har mere end 15 års erfaring inden for algebehandling. Jørgen Enggaard, som grundlagde virksomheden, har gennemført utallige testrunder for at finde frem til den bedste behandling, der kan levere optimale resultater. Vi anvender kun miljørigtige produkter, når vi algebehandler tage og facader – og produktet sikrer samtidig, at vi kan levere kvalitetssikrede resultater.

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Bliv kontaktet og få professionel rådgivning

Med vores algebehandling får du:

Virkningsgaranti

Professionel algebehandling

Med en professionel på holdet er du sikret et vellykket resultat.

Når dit tag eller din facade trænger til en kærlig hånd, anbefaler vi, at du søger hjælp hos en professionel. Hele processen består af mange overvejelser og beslutninger, hvorfor det hurtigt kan betale sig at inddrage en erfaren fagmand. Vi anvender miljørigtige behandlingsmetoder, der passer på din facade eller dit tag – og miljøet. Du kan læse mere om selve processen af algebehandlingen af enten tage eller facader herunder.

Udførsel af algebehandling

Fra vurdering, til algebehandling, til pænt og rent tag eller facade.

Renser

Selve processen, når vi udfører en algebehandling af et tag eller en facade, er mere eller mindre ens. Vi starter altid med at gennemgå opgaven med vores kunde enten via et personligt møde, over telefon eller via mail. På den måde er vi sikre på, at vi er på samme side i forhold til resultatet af behandlingen.

Vores dygtige medarbejdere vurderer opgaven og kommer med et realistisk bud på, hvad vi kan levere. Forventningsafstemningen er guld værd for os, da denne fællesnævner gør, at vi altid ender med et tilfredsstillende resultat. Produktet, vi behandler tage med, hedder Neutralon, og det er godkendt af miljøstyrelsen. Skummet, vi påfører, løsner alger og mos, hvorefter vind og vejr sikre det falder af, og du er efterladt med et perfekt resultat.
Der er virkningsgaranti på algebehandlingerne.

OBS. Tagbehandlingen dræber alger og mos og sørger for, at den grønne farve forsvinder, hvilket sker inden 3 uger.
Dette er dækket af vores virkningsgaranti.

Bemærk at der kan gå op til et år, før du kan se den endelige effekt af behandlingen. Effekten afhænger af de danske vejrforhold, da det er op til vejret at fjerne mosset og algerne.

algebehandling før algebehandling efter

Træk i slideren, og se hvor fint vi kan gøre taget.

algebehandling tag
Afspil video

Ingen alger - ingen frostsprængninger

Algernes rødder laver små revner i dit tag. Det sker typisk i for- og efteråret.

Algerne vokser sig større og kraftigere og holder på fugten i dit tag. Det betyder både, at dit tag aldrig bliver helt tørt, og der vil være revner og fugt i dit tag om vinteren.

Fugt i taget om vinteren kan resultere i frostsprængninger. Vores erfaring fortæller os, at jo bedre du plejer og vedligeholder dit tag, jo pænere og bedre holder det sig.

OBS. Vi anbefaler, at du søger rådgivning og vejledning inden du påbegynder en algebehandling. Vi tilbyder også rens og imprægnering – læs mere her.

alge og mosbehandling før alge og mosbehandling efter

Træk i slideren og se hvor flot dit tag kan blive

Algebehandling af tag

Algebehandler du dit tag mindsker du risikoen for frostsprængninger. Derudover får du et rent tag med virkningsgaranti.

Tagrens

Der findes mange fordele ved at få en alge- og mosbehandling af dit tag. Alger og mos er generelt dårligt for dit tag. Det holder på fugten, og det kan i værste tilfælde være med til at ødelægge taget – og så gør det heller ikke taget pænere.

Når vi behandler dit tag, gør vi det med Neutralon. Dette produkt er godkendt af miljøstyrelsen. Det fjerner det grønne lag af alger og mos, og det sikrer at dit tag bliver pænt igen.

Få professionelle til at algebehandle din facade

Der er virkningsgaranti på vores behandlinger – så du er altid sikret et godt resultat.

En flot facade giver også et godt førstehåndsindtryk – og så er det skønt at komme hjem til et pænt hus. Trænger din facade til en grundig rens uden en afsluttende imprægnering, så er vores algebehandling den rigtige løsning for dig. Denne behandling fjerner alger, den gør vedligeholdelsesprocessen nemmere og så får du en flot facade.

Mere viden om algebehandling?

Ønsker du mere viden om vores algebehandlinger af tage og facader, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 22 10 02 11 eller her.

Algebehandling af facade

Skal vi algebehandle din facade på miljørigtig vis? Når du fjerner alger og mos fra din facade, forlænger du levetiden, og du får den oprindelige farve på facaden tilbage.

Facaderens

Får du Alge-Stop til at algebehandle din facade, er du dækket ind på alle fronter. Alle vores algebehandlinger bliver udført med miljørigtige produkter, så vi er sikre på, at vi ikke skader miljøet.

Algebehandlingen fjerner de dybtliggende alger og mos, så din facade bliver ren igen. Der er virkningsgaranti på alle vores algebehandlinger.

algebehandling af facade

Se resultaterne af vores algebehandling

Landsdækkende service Alge-Stop

VI ALGEBEHANDLER, RENSER OG IMPRÆGNERER:

VI STØTTER

Hos Alge-Stop sætter vi en dyd i at hjælpe og gøre en forskel, hvor der er behov.

REFERENCER

Her ser du et lille udpluk af vores mange erhvervskunder.

Få et uforpligtende tilbud!