KÆMPE SOMMERKAMPAGNE! HELE 30% RABAT på rens og imprægnering af fliser og træ.

Renhed på og
under overfladen

Jørgen Enggaard - Alge-Stop

Vi sidder klar ved telefonen

Mandag-Fredag: 8-16

Vi sidder klar ved telefonen

Mandag-Fredag: 8-16

Rens og imprægnering af facader

Har algerne overtaget?

Landsdækkende service
& ingen kørselstillæg

miljørigtige behandlinger

KOMPROMISLØS SERVICE OG KVALITET

brancheførende i mere end 15 år

rens og imprægnering af facader med 10 års garanti

Vil du gerne give et godt førstehåndsindtrykket?

Facaderens

Måske går du med samme tanke, som vi har hørt hos mange af vores kunder. Processen er uoverskuelig, og de ved ikke, hvordan de skal gribe rensningen og imprægneringen an. Hos Alge-Stop hjælper vi med rens og imprægnering af facader.

Hos os kan du få hjælp til hele processen lige fra vurdering af din facade til rensningen og imprægneringen.

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Bliv kontaktet og få professionel rådgivning

FÅ EN FLOT OG LANGTIDSHOLDBAR FACADE

Fordele ved en professionel rens og imprægnering af din facade.

10 års garanti

Fra vurdering til færdigt resultat - vi er der hele vejen

Vi hjælper dig igennem processen – lige fra vurdering og gratis prøverens til rensning og imprægnering af din facade.

Det er vigtigt, at du anvender den rigtige behandling på din facade. En forkert behandling kan føre til længerevarende og dyre skader, som f.eks. pudsede facader der krakelerer. 

Sørg altid for at søge hjælp og vejledning hos professionelle fagfolk, så du er sikker på, at du kommer sikkert i mål og får en langtidsholdbar løsning. 

Vi var de første på markedet

Vi har den erfaring og ekspertise, der skal til for at kunne levere unikke resultater.

Renser

Vi har mere end 15 års erfaring. Vi har selv udviklet en skånsom sæbe, vi bruger, når vi renser, da vi vil være sikre på, at vi renser facaden og ikke skader den.
Vi leverer kun kvalitetssikre resultater, hvorfor du altid er i sikre hænder, når du vælger rens og imprægnering af facaden fra Alge-Stop. Vi stiller 10 års vand- og smudsafvisende garanti på alle vores 3 step behandlinger.

Træk i slideren, og se hvor flot vi kan gøre facaden.

Vores 3 step miljørigtige behandlingsmetode

Vi starter altid med en vurdering af din facade, hvorefter vi afstemmer med kunden, hvordan vi griber opgaven an, så vi opnår det optimale resultat. Vi tilbyder også en gratis prøverens af din facade.

De 3 steps i vores Facaderensning

rensning af facade før rensning af facade efter

Træk i slideren, og se hvor flot facaden kan blive

Denne facaderensning består af:

Vi starter med en vurdering af din facade

Inden vi renser og imprægnerer din facade, sender vi altid en af vores erfarne medarbejdere ud til dig. I gennemgår facaden sammen, og han kommer med en professionel vurdering af facaden, samt hvilken type behandling han foreslår.

Vores erfaring fortæller os, at denne måde at indgå et samarbejde med vores kunder på er nøglen til et godt resultat og en tilfreds kunde. Vi tilbyder også en gratis prøverens, som hurtigt giver et tydeligt billede af, hvor ren og pæn facaden kan blive igen.

Step 1 – Rensning med specialudviklet sæbe og højtryksrens

Vurderingen, som på nuværende tidspunkt er blevet udført, giver os muligheden for at rense din facade grundigt uden at ødelægge fuger eller lign. Denne rensning er skånsomt. Den fjerner alt snavs og skidt og gør facaden klar til en dybdegående rens med vores algebehandling.

Det kræver know how og erfaring at anvende en højtryksrenser på pudsede murer, da pudsen hurtigt kan løsrive sig, og fugerne på muren kan blive ødelagte. Vi har den erfaring, der skal til, og vi leverer kun kvalitetssikre resultater – der gavner og ikke skader. I første step renser vi facaden med en specialudviklet sæbe. 

Step 2 – Algebehandling (desinficering)

Når alt overfladisk snavs og smuds er fjernet, anvender vi vores algebehandling (desinficering).

Denne behandling er en dybdegående behandling, der fjerner alt dybtliggende alger og mos. Det er et vigtigt trin i behandlingen af din facade, da dette step sørger for, at facaden er helt ren, inden imprægneringen bliver udført.

Step 3 – Imprægnering

Din facade er nu blevet renset. Alt snavs og smuds, som måtte være på din facade, er fjernet, og facadens overflade er ren og klar til at blive imprægneret.

Vores erfarne medarbejdere sørger altid for at gennemgå facaden grundigt forinden imprægneringen udføres. En grundig gennemgang er vigtig, da overfladen skal være helt ren, før den bliver imprægneret, da snavs og smuds ellers vil forblive på facaden under imprægneringen. Alle medarbejdere hos Alge-Stop er oplært i at vurdere, hvornår en facade er klar til imprægneringen.

Når din facade er imprægneret stiller vi 10 års vand- og smudsafvisende garanti på vores behandling.

Vi tilbyder en gratis Prøverens

Såfremt du ønsker at se, hvilken effekt en rensning og imprægnering kan have, tilbyder vi en gratis prøverens.

En gratis prøverens viser med det samme, hvor effektiv en rensning er. Det kan være svært at tro på, at ens fliser kan blive næsten som nye igen. Du kan længere nede på siden se før og efter billeder af vores tidligere behandlingerne.

Såfremt du er interesseret i en gratis prøverens og et uforpligtende tilbud, kan du læse mere om prøverensningen her eller kontakte os på: 22 10 02 11

Hvornår kan jeg få udført en facaderens?

De danske vejrforhold spiller en vigtig rolle, da vejret skal være med os inden vi kan rense din facade. 

Det danske vejr kan være uforudsigeligt, hvorfor der er en række faktorer, der spiller ind, når vi aftaler, hvornår behandlingen kan udføres. Det skal være tørvejr, hvorfor vi primært udfører behandlingerne fra marts til september. Vi begrænser os i forhold til tidsperioder, da vi kun udfører kvalitetssikre resultater. 

Se resultaterne af vores facadebehAndlinger

Landsdækkende service Alge-Stop

VI ALGEBEHANDLER, RENSER OG IMPRÆGNERER:

VI STØTTER

Hos Alge-Stop sætter vi en dyd i at hjælpe og gøre en forskel, hvor der er behov.

REFERENCER

Her ser du et lille udpluk af vores mange erhvervskunder.

Få et uforpligtende tilbud!