KÆMPE SOMMERKAMPAGNE! HELE 30% RABAT på rens og imprægnering af fliser og træ.

Renhed på og
under overfladen

Jørgen Enggaard - Alge-Stop

Vi sidder klar ved telefonen

Mandag-Fredag: 8-16

Vi sidder klar ved telefonen

Mandag-Fredag: 8-16

Rens og imprægnering af tag

Få renset taget helt i dybden

Landsdækkende service
& ingen kørselstillæg

miljørigtige behandlinger

KOMPROMISLØS SERVICE OG KVALITET

brancheførende i mere end 15 år

Den grundige behandling af dit tag

Er dit tag modstandsdygtigt over for de danske vejrforhold?

Tagrens

Alger, mos og skidt kan hurtigt indtage overfladen på dit tag. Det resulterer ofte i et grønt og grimt tag. Udover at farven ændrer sig, ødelægger alger og mos også dit tag. Mos fungerer som en svamp på dit tag, der samler vandet mellem tagstenene, hvilket på sigt resulterer i frostsprængninger.

Hos Alge-Stop anbefaler vi, at du behandler dit tag med en grundig rens og imprægnering. Når du sørger for at vedligeholde dit tag løbende, undgår du de store skader, som ofte er dyre at få rettede op på.

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Bliv kontaktet og få professionel rådgivning

Rens og imprægnering af dit tag giver dig en lang række fordele

10 års garanti

Alge-Stop sørger for det hele

Når du vælger Alge-Stop, klarer vi hele behandlingen inkl. oprydning og rengøring.

Alle vores medarbejdere er erfarne, og de ved, hvordan de skal gribe tagbehandlinger an. Vi starter altid med en gennemgang af dit tag. Her finder vi ud af, hvilken form for behandling dit tag har behov for. 

Vi anbefaler ofte rens og imprægnering, da den giver dig en lang holdbarhed, 10 års garanti og en yderst nem vedligeholdelse.

Herefter planlægger vi, hvornår udførelsen af behandlingen skal finde sted. Vi sørger herefter for det hele – og såfremt dine tagrender ikke er mere end 3 meter over jorden, renser vi også dem undervejs, nu når vi alligevel er deroppe.

Miljørigtig rens og imprægnering af dit tag

Ønsker du også at passe på miljøet?

Såfremt afløbet ikke er tilkoblet et rensningsanlæg, suger vi vandet op og sørger for, at det bliver filtreret og genbrugt. Er man ikke bevidst om, hvorvidt afløbet er tilkoblet et rensningsanlæg eller ej, kan produktet være skadeligt for miljøet.

Vi rådgiver og vejleder gerne inden eller under en behandling, så du er sikker på, at det bliver udført korrekt.

rens vand i å

Den grundige og miljørigtige tagbehandling

Du kan herunder læse om, hvordan selve behandlingen bliver udført, og hvorfor de enkelte steps er sammensat i denne rækkefølge.

Denne facaderensning består af:

Vi starter med en vurdering og forventningsafstemning

Når kontakten er etableret, og vi skal til at aftale, hvordan og hvornår behandlingen skal gennemføres, starter vi altid med at sende en kompetent medarbejder ud til dig, som vurderer, hvad vi kan gøre for dit tag. Vi gennemgår taget og fortæller, hvad vi kan tilbyde og afstemmer resultatet og processen med dig, så vi er sikre på, at vi efterlever dine ønsker i forhold til resultatet for denne rens og imprægnering. 

Step 1 – Mekanisk rensning med specialudviklet sæbe

Denne rensning foregår med en højtryksrenser og vores specialudviklet sæbe. Sæben renser taget skånsomt. Rensningen fjerner overfladisk mos, alger, skidt og snavs. Det gør også, at vi i næste skridt nemt kan komme ind til de dybtliggende alge- og mossporer.

Step 2 – Algebehandling (desinficering)

Når overfladen er renset, er dit tag klar til en dybdegående algebehandling. Algebehandlingen trænger ind og fjerner alle dybdegående alger, der måtte være på taget. Dette step er vigtigt for den efterfølgende behandling, da du ikke skal imprægnere et beskidt tag. Sker det, isolerer du alger og mos under imprægnering. Vores medarbejdere forsikrer derfor altid, at taget efter algebehandlingen er helt rent og pænt, så det er klar til imprægneringen.

Step 3 – Imprægnering

Imprægnering er sidste step i processen. Nu er taget renset, og alle dybtliggende alger og mos er renset væk. Vi anbefaler ofte, at vores kunder tilvælger dette sidste step, da imprægneringen gør dit tag yderst modstandsdygtigt over for de danske vejrforhold. Derudover udløser en imprægnering også en 10 års garanti mod mos, lav og sorte dybdegående alger. Imprægneringen trænger ind i overfladen, så vandet løber ned over taget, hvilket gør, at du undgår fugt i dit tag.

Se resultaterne af vores 3 step behandlingsmetode

Landsdækkende service Alge-Stop

VI ALGEBEHANDLER, RENSER OG IMPRÆGNERER:

VI STØTTER

Hos Alge-Stop sætter vi en dyd i at hjælpe og gøre en forskel, hvor der er behov.

REFERENCER

Her ser du et lille udpluk af vores mange erhvervskunder.

Få et uforpligtende tilbud!