KÆMPE SOMMERKAMPAGNE! HELE 30% RABAT på rens og imprægnering af fliser og træ.

Renhed på og
under overfladen

Jørgen Enggaard - Alge-Stop

Vi sidder klar ved telefonen

Mandag-Fredag fra: 8 – 17

Vi sidder klar ved telefonen

Mandag-Fredag fra: 8 – 17

CORONAVIRUS

Læs nærmere om vores forbehold og retningslinjer i forbindelse med den nye Corona virus

Hos Alge-Stop ønsker vi at passe på hinanden. Vi følger udviklingen af COVID-19 tæt og efterlever naturligvis myndighedernes anbefalinger.

Dog er vi endnu i Alge-Stop, ikke arbejdsmæssigt berørt, som flere andre virksomheder desværre er blevet det, den seneste tid, eftersom vi typisk kun har en mand afsted i hver bil, som selv varetager både rensning, algebehandling og imprægnering hos kunderne.

Vores medarbejdere behøver ikke direkte kundekontakt i deres daglige arbejde, da dette kan klares ved over telefonen eller udendørs i frisk luft, med en passende sikkerhedsafstand.

Afventer du besøg af os, beder vi dig læse og følge nedenstående retningslinjer:

  1. Når vores medarbejdere ankommer hos dig, giver de desværre ikke længere hånd. Dette er af hensyn til både din og vores sikkerhed.
  1. Når medarbejderne er ude hos dig, foretages alt kommunikation over telefonen eller udendørs med behørig sikkerhedsafstand. Dette er med henblik på at undgå fysiske kontakt, og for både din og vores sikkerhed.
  1. Når vores medarbejdere udfører deres arbejde, foretager opmålinger og inspicere arealerne omkring din bolig, ser vi helst at i bliver inde døre og undgår fysisk kontakt. Herefter kan dialogen med medarbejderen tages over telefonen, så i kan blive enige om hvad der skal renses, algebehandles osv.
 

VIGTIGT:

  • Er nødvendigt for vores medarbejdere at skulle igennem jeres hus, for at komme om til jeres have, beder vi dig have gjort grundigt rent og luftet godt ud, inden vi kommer.
  • Skal der grundet manglende udendørs vandhane, eller dårligt vandtryk, bruges vand indefra huset, så sørg da for at have gjort rent og luftet, inden vi skal igennem. Vi bruger altid gummihandsker når vi bruger vandhanen.
 

Det er vigtigt at understrege at Alge-Stop fortsat kører som normalt, og at COVID-19 situationen, ikke for nuværende, kommer til at påvirke igangværende, eller fremtidige ordre.
Vi ønske blot at passe ekstra godt på hinanden i disse tider, og i særlig grad vores ældre eller udsatte kunder.

Vi takker på forhånd for din forståelse.

Mvh. team Alge-Stop